Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Povestea crenguței de brad
05.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 154

Elevii clasei a V-a A de la Școala Eugen Ionescu au avut o lecție de dirigenție altfel. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, copiii au cântat colinde și au confecționat decorațiuni pentru bradul de Crăciun.


 Îndrumați de Grațiela Popa, diriginta lor, elevii clasei a V-a A au participat la o activitate atractivă care face parte din Proiectul „Atragerea elevilor spre lectură folosind potențialul creativ al acestora”, inițiat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina. După ce au ascultat „Povestea crenguței de brad”, au învățat cum se poate confecționa aceasta, din hârtie. Toate materialele necesare activității au fost asigurate de Grupul Soroptimist Danez pentru România, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Ion Minulescu. De altfel, an de an, la bibliotecă au loc diferite activități în cadrul atelierelor de creație, venind în întâmpinarea nevoilor culturale și de petrecere a timpului liber.
„Turtița năzdrăvană” – atelierul de modelaj în aluat sărat a personajelor din poveste, „Dansul culorilor” – atelierul de pictură pe ritmuri muzicale, „Culoare în inimă și-n mâini de copil” – atelierul în care se realizează tablouri mozaic folosind hârtia creponată, sunt doar câteva dintre activitățile desfășurate pentru elevii slătineni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018