Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au sărbătorit cu mândrie Ziua României
29.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 238

Au purtat cu mândrie costumul popular și tricolorul, au cântat imnul României, au completat rebusuri și au făcut colaje cu motive tradiționale. Elevii de la clasa a IV-a B ai Școlii „Nicolae Iorga” au avut astăzi activități speciale, dedicate Zilei Naționale a României. A fost un bun prilej să ne amintească tuturor cât de importantă este ziua de 1 Decembrie pentru toți românii.


 Cântecele patriotice au răsunat astăzi peste o mare de steaguri tricolore, fluturate cu entuziasm de copii. La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Ziua României a fost marcată în avanpremieră de clasa a IV-a B.
Copiii s-au implicat în toate activitățile, mai ales că au avut de completat un rebus organizat în jurul cuvântului „România”, au învățat o poezie patriotică nouă și au fluturat cu mândrie tricolorul.
Pentru cei mici, activitățile dedicate Zilei României au fost relaxante și captivante, dar i-au și ajutat pe copii să înțeleagă mai ușor semnificația istorică a zilei de 1 Decembrie pentru români.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018