Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au sărbătorit cu mândrie Ziua României
29.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 206

Au purtat cu mândrie costumul popular și tricolorul, au cântat imnul României, au completat rebusuri și au făcut colaje cu motive tradiționale. Elevii de la clasa a IV-a B ai Școlii „Nicolae Iorga” au avut astăzi activități speciale, dedicate Zilei Naționale a României. A fost un bun prilej să ne amintească tuturor cât de importantă este ziua de 1 Decembrie pentru toți românii.


 Cântecele patriotice au răsunat astăzi peste o mare de steaguri tricolore, fluturate cu entuziasm de copii. La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Ziua României a fost marcată în avanpremieră de clasa a IV-a B.
Copiii s-au implicat în toate activitățile, mai ales că au avut de completat un rebus organizat în jurul cuvântului „România”, au învățat o poezie patriotică nouă și au fluturat cu mândrie tricolorul.
Pentru cei mici, activitățile dedicate Zilei României au fost relaxante și captivante, dar i-au și ajutat pe copii să înțeleagă mai ușor semnificația istorică a zilei de 1 Decembrie pentru români.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018