Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au sărbătorit cu mândrie Ziua României
29.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 234

Au purtat cu mândrie costumul popular și tricolorul, au cântat imnul României, au completat rebusuri și au făcut colaje cu motive tradiționale. Elevii de la clasa a IV-a B ai Școlii „Nicolae Iorga” au avut astăzi activități speciale, dedicate Zilei Naționale a României. A fost un bun prilej să ne amintească tuturor cât de importantă este ziua de 1 Decembrie pentru toți românii.


 Cântecele patriotice au răsunat astăzi peste o mare de steaguri tricolore, fluturate cu entuziasm de copii. La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Ziua României a fost marcată în avanpremieră de clasa a IV-a B.
Copiii s-au implicat în toate activitățile, mai ales că au avut de completat un rebus organizat în jurul cuvântului „România”, au învățat o poezie patriotică nouă și au fluturat cu mândrie tricolorul.
Pentru cei mici, activitățile dedicate Zilei României au fost relaxante și captivante, dar i-au și ajutat pe copii să înțeleagă mai ușor semnificația istorică a zilei de 1 Decembrie pentru români.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018