Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR”
29.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 136

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt a inițiat un proiect care se adresează elevilor din clasele a VIII-a, dar și liceenilor din județ. „Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR” a avut drept scop conștientizarea și acceptarea diferențelor culturale, valorificarea constructivă a diversității din Europa.


Ideea cunoașterii spațiului în care trăim este ideea de la care s-a pornit în inițierea proiectului destinat tinerilor olteni. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Colegiul Tehnic Metalurgic fac parte din echipa proiectului „Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR”, în care sunt implicate 12 școli și licee din județul Olt. Astăzi, cele mai bune lucrări au fost premiate cu diplome și cărți.
Aflați sub coordonarea profesorilor, elevii s-au străduit să realizeze cele mai bune lucrări.
La secțiunea prezentări în Power Point locul întâi a fost obținut de elevii coordonați de profesorul Gheorghe Prasacu de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia, iar la secțiunea fotoreportaje primul loc a fost obținut de Anamaria Bîră, îndrumată de profesorul Adrian Adam de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018