Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR”
29.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt a inițiat un proiect care se adresează elevilor din clasele a VIII-a, dar și liceenilor din județ. „Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR” a avut drept scop conștientizarea și acceptarea diferențelor culturale, valorificarea constructivă a diversității din Europa.


Ideea cunoașterii spațiului în care trăim este ideea de la care s-a pornit în inițierea proiectului destinat tinerilor olteni. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Colegiul Tehnic Metalurgic fac parte din echipa proiectului „Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR”, în care sunt implicate 12 școli și licee din județul Olt. Astăzi, cele mai bune lucrări au fost premiate cu diplome și cărți.
Aflați sub coordonarea profesorilor, elevii s-au străduit să realizeze cele mai bune lucrări.
La secțiunea prezentări în Power Point locul întâi a fost obținut de elevii coordonați de profesorul Gheorghe Prasacu de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia, iar la secțiunea fotoreportaje primul loc a fost obținut de Anamaria Bîră, îndrumată de profesorul Adrian Adam de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018