Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR”
29.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 162

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt a inițiat un proiect care se adresează elevilor din clasele a VIII-a, dar și liceenilor din județ. „Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR” a avut drept scop conștientizarea și acceptarea diferențelor culturale, valorificarea constructivă a diversității din Europa.


Ideea cunoașterii spațiului în care trăim este ideea de la care s-a pornit în inițierea proiectului destinat tinerilor olteni. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Colegiul Tehnic Metalurgic fac parte din echipa proiectului „Uniunea Europeană prin ochii TINERILOR”, în care sunt implicate 12 școli și licee din județul Olt. Astăzi, cele mai bune lucrări au fost premiate cu diplome și cărți.
Aflați sub coordonarea profesorilor, elevii s-au străduit să realizeze cele mai bune lucrări.
La secțiunea prezentări în Power Point locul întâi a fost obținut de elevii coordonați de profesorul Gheorghe Prasacu de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia, iar la secțiunea fotoreportaje primul loc a fost obținut de Anamaria Bîră, îndrumată de profesorul Adrian Adam de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018