Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Fantezie în bucătărie”, o nouă ediție
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 272

Elevii din Slatina și Izvoarele care urmează cursurile profilului alimentație publică și turism și-au demonstrat măiestria în arta culinară. De la sărmăluțe în foi de viță, pui la cuptor cu orez, pâine în țest, până la cele mai sofisticate prăjituri, cu toate au fost expuse la cea de-a VII-a ediție a concursului „Fantezie în bucătărie”.


De Ziua Europeană a Gătitului și Alimentației Sănătoase, în fiecare an, Colegiul Economic „Petre S Aurelian” organizează un concurs culinar. La ediția din acest an au participat aproape 300 de elevi care s-au întrecut în gătit.
Concursul din acest an s-a desfășurat într-o nouă sală de festivități.
Tinerii s-au întrecut în preparate culinare diverse, arătoase și gustoase.
Reprezentanții Colegiului Economic „Petre S Aurelian” vor să continue tradiția și vor organiza și anul viitor un astfel de concurs.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Invitați să plătească ratele pentru reabilitare

Slătinenii care au de achitat contribuția pentru reabilitarea termică a blocurilor pe anul acesta sunt așteptați de luni, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului, de pe strada Unirii. 4.200 de slătineni, ale căror blocuri au fost anvelopate prin programul guvernamental sunt pe lista contribuabililor care trebuie să își achite anual ratele. Lor li se vor adăuga locuitorii din alte șapte blocuri, reabilitate cu fonduri europene, care vor fi în plată în curând.
12 Ian 2018