Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fantezie în bucătărie”, o nouă ediție
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 330

Elevii din Slatina și Izvoarele care urmează cursurile profilului alimentație publică și turism și-au demonstrat măiestria în arta culinară. De la sărmăluțe în foi de viță, pui la cuptor cu orez, pâine în țest, până la cele mai sofisticate prăjituri, cu toate au fost expuse la cea de-a VII-a ediție a concursului „Fantezie în bucătărie”.


De Ziua Europeană a Gătitului și Alimentației Sănătoase, în fiecare an, Colegiul Economic „Petre S Aurelian” organizează un concurs culinar. La ediția din acest an au participat aproape 300 de elevi care s-au întrecut în gătit.
Concursul din acest an s-a desfășurat într-o nouă sală de festivități.
Tinerii s-au întrecut în preparate culinare diverse, arătoase și gustoase.
Reprezentanții Colegiului Economic „Petre S Aurelian” vor să continue tradiția și vor organiza și anul viitor un astfel de concurs.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019