Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Fantezie în bucătărie”, o nouă ediție
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 294

Elevii din Slatina și Izvoarele care urmează cursurile profilului alimentație publică și turism și-au demonstrat măiestria în arta culinară. De la sărmăluțe în foi de viță, pui la cuptor cu orez, pâine în țest, până la cele mai sofisticate prăjituri, cu toate au fost expuse la cea de-a VII-a ediție a concursului „Fantezie în bucătărie”.


De Ziua Europeană a Gătitului și Alimentației Sănătoase, în fiecare an, Colegiul Economic „Petre S Aurelian” organizează un concurs culinar. La ediția din acest an au participat aproape 300 de elevi care s-au întrecut în gătit.
Concursul din acest an s-a desfășurat într-o nouă sală de festivități.
Tinerii s-au întrecut în preparate culinare diverse, arătoase și gustoase.
Reprezentanții Colegiului Economic „Petre S Aurelian” vor să continue tradiția și vor organiza și anul viitor un astfel de concurs.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018