Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fantezie în bucătărie”, o nouă ediție
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 299

Elevii din Slatina și Izvoarele care urmează cursurile profilului alimentație publică și turism și-au demonstrat măiestria în arta culinară. De la sărmăluțe în foi de viță, pui la cuptor cu orez, pâine în țest, până la cele mai sofisticate prăjituri, cu toate au fost expuse la cea de-a VII-a ediție a concursului „Fantezie în bucătărie”.


De Ziua Europeană a Gătitului și Alimentației Sănătoase, în fiecare an, Colegiul Economic „Petre S Aurelian” organizează un concurs culinar. La ediția din acest an au participat aproape 300 de elevi care s-au întrecut în gătit.
Concursul din acest an s-a desfășurat într-o nouă sală de festivități.
Tinerii s-au întrecut în preparate culinare diverse, arătoase și gustoase.
Reprezentanții Colegiului Economic „Petre S Aurelian” vor să continue tradiția și vor organiza și anul viitor un astfel de concurs.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018