Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Start pentru învățământul dual
06.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1163

Cei 27 elevi care au prins un loc la clasa de învățământ dual care funcționează în cadrul Colegiului Tehnic Metalurgic, vor putea avea un loc de muncă sigur, după terminarea școlii. Ei vor efectua ore intensive de practică în cadrul celei mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei.


 Compania Alro i-a invitat pe tinerii care învață în clasa de învățământ dual să semneze contractele de instruire practică. Ei vor face orele de practică în două ateliere, amenajate chiar într-o hală de producţie. De asemenea, elevii beneficiază şi de o sală de curs modernă.
Pe lângă aceste burse, elevii care învață o meserie primesc din partea firmei partenere și o masă caldă în zilele în care aceștia sunt în practică. Cursurile de învățământ dual se desfășoară pe parcursul a trei ani.


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017