Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start pentru învățământul dual
06.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1202

Cei 27 elevi care au prins un loc la clasa de învățământ dual care funcționează în cadrul Colegiului Tehnic Metalurgic, vor putea avea un loc de muncă sigur, după terminarea școlii. Ei vor efectua ore intensive de practică în cadrul celei mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei.


 Compania Alro i-a invitat pe tinerii care învață în clasa de învățământ dual să semneze contractele de instruire practică. Ei vor face orele de practică în două ateliere, amenajate chiar într-o hală de producţie. De asemenea, elevii beneficiază şi de o sală de curs modernă.
Pe lângă aceste burse, elevii care învață o meserie primesc din partea firmei partenere și o masă caldă în zilele în care aceștia sunt în practică. Cursurile de învățământ dual se desfășoară pe parcursul a trei ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018