Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start pentru învățământul dual
06.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1203

Cei 27 elevi care au prins un loc la clasa de învățământ dual care funcționează în cadrul Colegiului Tehnic Metalurgic, vor putea avea un loc de muncă sigur, după terminarea școlii. Ei vor efectua ore intensive de practică în cadrul celei mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei.


 Compania Alro i-a invitat pe tinerii care învață în clasa de învățământ dual să semneze contractele de instruire practică. Ei vor face orele de practică în două ateliere, amenajate chiar într-o hală de producţie. De asemenea, elevii beneficiază şi de o sală de curs modernă.
Pe lângă aceste burse, elevii care învață o meserie primesc din partea firmei partenere și o masă caldă în zilele în care aceștia sunt în practică. Cursurile de învățământ dual se desfășoară pe parcursul a trei ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018