Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Start pentru învățământul dual
06.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1200

Cei 27 elevi care au prins un loc la clasa de învățământ dual care funcționează în cadrul Colegiului Tehnic Metalurgic, vor putea avea un loc de muncă sigur, după terminarea școlii. Ei vor efectua ore intensive de practică în cadrul celei mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei.


 Compania Alro i-a invitat pe tinerii care învață în clasa de învățământ dual să semneze contractele de instruire practică. Ei vor face orele de practică în două ateliere, amenajate chiar într-o hală de producţie. De asemenea, elevii beneficiază şi de o sală de curs modernă.
Pe lângă aceste burse, elevii care învață o meserie primesc din partea firmei partenere și o masă caldă în zilele în care aceștia sunt în practică. Cursurile de învățământ dual se desfășoară pe parcursul a trei ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018