Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start pentru învățământul dual
06.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1206

Cei 27 elevi care au prins un loc la clasa de învățământ dual care funcționează în cadrul Colegiului Tehnic Metalurgic, vor putea avea un loc de muncă sigur, după terminarea școlii. Ei vor efectua ore intensive de practică în cadrul celei mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei.


 Compania Alro i-a invitat pe tinerii care învață în clasa de învățământ dual să semneze contractele de instruire practică. Ei vor face orele de practică în două ateliere, amenajate chiar într-o hală de producţie. De asemenea, elevii beneficiază şi de o sală de curs modernă.
Pe lângă aceste burse, elevii care învață o meserie primesc din partea firmei partenere și o masă caldă în zilele în care aceștia sunt în practică. Cursurile de învățământ dual se desfășoară pe parcursul a trei ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018