Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Let’s Be ECO!” le-a adus laptop-uri
03.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1706

Școlile din Perieți și Gostavățu sunt câștigătoarele concursului „Let’s Be ECO!”, desfășurat de Garda de Mediu, în parteneriat cu echipa „Let’s Do It, România!”. Fiecare unitate de învățământ a câștigat câte 15 laptop-uri, după ce elevii, cadrele didactice, dar și părinții s-au implicat în confecționarea de obiecte decorative din materiale reciclabile.


 Un brăduț din sticle de plastic, o caracatiță, o buburuză sau un buchet de flori din materiale reciclabile, o căsuță pentru păsări din carton. Toate sunt obiecte decorative încântătoare, care au ieșit din mâinile pricepute ale copiilor din Perieți. Unitatea de învățământ este una din cele 22 din județ care a participat la concursul „Let’s Be ECO!”, organizat de Garda de Mediu, în parteneriat cu „Let’s Do It, România!” și a câștigat un premiu important.
Astăzi, reprezentanții Gărzii de Mediu au mers la Perieți să stea de vorbă cu autoritățile, conducerea școlii, profesorii și elevii, să se asigure că laptopurile sunt funcționale și le sunt de folos copiilor. Cu toții au dat asigurări că proiectul de protecție a mediului a fost binevenit.
Coordonatoarea proiectului, instructorul de educație Mădălina Bușcu, a mărturisit că a reușit să implice în acest proiect absolut toți elevii din școală, dar și familiile acestora.
Copiii și dascălii au folosit deja cu succes laptopurile oferite de Garda de Mediu, în activitățile școlare.

Iar munca pe care au depus-o pentru realizarea proiectelor câștigătoare a fost una plăcută, povestesc elevii.
Creații asemănătoare, cu multă implicare din partea elevilor și profesorilor, au fost realizate și la Gostavățu, în cadrul primei ediții a concursului „Let’s Be ECO!”. Și aici, unitatea de învățământ a fost premiată de comisarii de mediu cu 15 laptopuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018