Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Let’s Be ECO!” le-a adus laptop-uri
03.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1722

Școlile din Perieți și Gostavățu sunt câștigătoarele concursului „Let’s Be ECO!”, desfășurat de Garda de Mediu, în parteneriat cu echipa „Let’s Do It, România!”. Fiecare unitate de învățământ a câștigat câte 15 laptop-uri, după ce elevii, cadrele didactice, dar și părinții s-au implicat în confecționarea de obiecte decorative din materiale reciclabile.


 Un brăduț din sticle de plastic, o caracatiță, o buburuză sau un buchet de flori din materiale reciclabile, o căsuță pentru păsări din carton. Toate sunt obiecte decorative încântătoare, care au ieșit din mâinile pricepute ale copiilor din Perieți. Unitatea de învățământ este una din cele 22 din județ care a participat la concursul „Let’s Be ECO!”, organizat de Garda de Mediu, în parteneriat cu „Let’s Do It, România!” și a câștigat un premiu important.
Astăzi, reprezentanții Gărzii de Mediu au mers la Perieți să stea de vorbă cu autoritățile, conducerea școlii, profesorii și elevii, să se asigure că laptopurile sunt funcționale și le sunt de folos copiilor. Cu toții au dat asigurări că proiectul de protecție a mediului a fost binevenit.
Coordonatoarea proiectului, instructorul de educație Mădălina Bușcu, a mărturisit că a reușit să implice în acest proiect absolut toți elevii din școală, dar și familiile acestora.
Copiii și dascălii au folosit deja cu succes laptopurile oferite de Garda de Mediu, în activitățile școlare.

Iar munca pe care au depus-o pentru realizarea proiectelor câștigătoare a fost una plăcută, povestesc elevii.
Creații asemănătoare, cu multă implicare din partea elevilor și profesorilor, au fost realizate și la Gostavățu, în cadrul primei ediții a concursului „Let’s Be ECO!”. Și aici, unitatea de învățământ a fost premiată de comisarii de mediu cu 15 laptopuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018