Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Educație pentru viață
02.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 196

Elevii de la Colegiul Național „Radu Greceanu” au învățat astăzi cum pot salva o viață. Membrele Clubului Soroptimist Internațional Slatina au organizat o adevărată lecție de educație civică, menită să îi ajute pe tineri să conștientizeze importanța acordării primul ajutor într-o situație critică, dar și a donării de sânge.


 Este al treilea an de când membrele Clubului Soroptimist Internațional Slatina desfășoară activități educative în care sunt implicați tinerii. Donarea de sânge și acordarea primului ajutor sunt cele două componente ale proiectului inițiat de renumita organizație.
Liceenii au participat cu interes la acțiunea educativă propusă de soroptimistele slătinene.
Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine și Școala Sanitară „Christiana” din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018