Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Educație pentru viață
02.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 203

Elevii de la Colegiul Național „Radu Greceanu” au învățat astăzi cum pot salva o viață. Membrele Clubului Soroptimist Internațional Slatina au organizat o adevărată lecție de educație civică, menită să îi ajute pe tineri să conștientizeze importanța acordării primul ajutor într-o situație critică, dar și a donării de sânge.


 Este al treilea an de când membrele Clubului Soroptimist Internațional Slatina desfășoară activități educative în care sunt implicați tinerii. Donarea de sânge și acordarea primului ajutor sunt cele două componente ale proiectului inițiat de renumita organizație.
Liceenii au participat cu interes la acțiunea educativă propusă de soroptimistele slătinene.
Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine și Școala Sanitară „Christiana” din Slatina.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018