Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Elevii excelenți, premiați de soroptimiste
01.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 401

Clubul Soroptimist Internațional Slatina susține și anul acesta elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Cinci copii care provin din familii defavorizate au primit astăzi din partea inimoaselor soroptimiste câte o diplomă de apreciere, dar și un premiu în bani.


Membrele Clubului Soroptimist Internațional Slatina au reușit să concretizeze proiectul „Susținem excelența din familiile defavorizate”. Ele au marcat momentul printr-un eveniment festiv, organizat la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Pentru acești copii merituoși au pregătit un frumos program artistic, susținut de elevi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” și de la Palatul Copiilor din Slatina.
Emoționați, elevii premiați au mulțumit celor care au inițiat acest proiect.
Recompensele financiare oferite de Clubul Soroptimist Internațional Slatina au fost de 1.000 și 1.300 lei.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018