Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Elevii excelenți, premiați de soroptimiste
01.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 388

Clubul Soroptimist Internațional Slatina susține și anul acesta elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Cinci copii care provin din familii defavorizate au primit astăzi din partea inimoaselor soroptimiste câte o diplomă de apreciere, dar și un premiu în bani.


Membrele Clubului Soroptimist Internațional Slatina au reușit să concretizeze proiectul „Susținem excelența din familiile defavorizate”. Ele au marcat momentul printr-un eveniment festiv, organizat la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Pentru acești copii merituoși au pregătit un frumos program artistic, susținut de elevi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” și de la Palatul Copiilor din Slatina.
Emoționați, elevii premiați au mulțumit celor care au inițiat acest proiect.
Recompensele financiare oferite de Clubul Soroptimist Internațional Slatina au fost de 1.000 și 1.300 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018