Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ancheta de la Grădinița Cucuieți – nicio sancțiune
01.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 292

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, a ajuns la final. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Olt, membrii comisiei au găsit-o nevinovată pe educatoarea acuzată de o mămică de faptul că nu supraveghează copiii, iar aceștia se lovesc între ei.


Niciun vinovat în urma anchetei de la Grădinița din satul Cucuieți din comuna Verguleasa. O mămică a reclamat-o pe educatoare la Inspectoratul Școlar, acuzând-o că nu supraveghează copiii. Aceasta a postat pe internet imagini în care băiețelul ei apare mușcat de spate și lovit la un ochi de alți copii. Membrii comisiei de anchetă au stabilit însă că acuzațiile nu se confirmă.
Educatoarea de la Grădinița din Verguleasa a spus că regretă incidentul respectiv și că va avea grijă ca pe viitor să nu se mai întâmple.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018