Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ancheta de la Grădinița Cucuieți – nicio sancțiune
01.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 309

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, a ajuns la final. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Olt, membrii comisiei au găsit-o nevinovată pe educatoarea acuzată de o mămică de faptul că nu supraveghează copiii, iar aceștia se lovesc între ei.


Niciun vinovat în urma anchetei de la Grădinița din satul Cucuieți din comuna Verguleasa. O mămică a reclamat-o pe educatoare la Inspectoratul Școlar, acuzând-o că nu supraveghează copiii. Aceasta a postat pe internet imagini în care băiețelul ei apare mușcat de spate și lovit la un ochi de alți copii. Membrii comisiei de anchetă au stabilit însă că acuzațiile nu se confirmă.
Educatoarea de la Grădinița din Verguleasa a spus că regretă incidentul respectiv și că va avea grijă ca pe viitor să nu se mai întâmple.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018