Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ancheta de la Grădinița Cucuieți – nicio sancțiune
01.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 260

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, a ajuns la final. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Olt, membrii comisiei au găsit-o nevinovată pe educatoarea acuzată de o mămică de faptul că nu supraveghează copiii, iar aceștia se lovesc între ei.


Niciun vinovat în urma anchetei de la Grădinița din satul Cucuieți din comuna Verguleasa. O mămică a reclamat-o pe educatoare la Inspectoratul Școlar, acuzând-o că nu supraveghează copiii. Aceasta a postat pe internet imagini în care băiețelul ei apare mușcat de spate și lovit la un ochi de alți copii. Membrii comisiei de anchetă au stabilit însă că acuzațiile nu se confirmă.
Educatoarea de la Grădinița din Verguleasa a spus că regretă incidentul respectiv și că va avea grijă ca pe viitor să nu se mai întâmple.

 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017