Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ancheta de la Grădinița Cucuieți – nicio sancțiune
01.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 285

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, a ajuns la final. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Olt, membrii comisiei au găsit-o nevinovată pe educatoarea acuzată de o mămică de faptul că nu supraveghează copiii, iar aceștia se lovesc între ei.


Niciun vinovat în urma anchetei de la Grădinița din satul Cucuieți din comuna Verguleasa. O mămică a reclamat-o pe educatoare la Inspectoratul Școlar, acuzând-o că nu supraveghează copiii. Aceasta a postat pe internet imagini în care băiețelul ei apare mușcat de spate și lovit la un ochi de alți copii. Membrii comisiei de anchetă au stabilit însă că acuzațiile nu se confirmă.
Educatoarea de la Grădinița din Verguleasa a spus că regretă incidentul respectiv și că va avea grijă ca pe viitor să nu se mai întâmple.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018