Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ancheta de la Grădinița Verguleasa, la final
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 530

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, unde educatoarea este acuzată că nu supraveghează copiii, a ajuns la final. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că așteaptă raportul comisiei care a făcut verificări acolo, urmând să fie luate măsuri.


 O mămică a reclamat-o la Inspectoratul Școlar Olt pe educatoarea de la Grădinița din satul Cucuieți a comunei Verguleasa, după ce copilul ei de trei ani și jumătate a ajuns acasă lovit la ochi și mușcat de spate. Femeia o acuză pe educatoare că nu ar supraveghea copiii, iar aceștia se lovesc. Inspectoratul școlar a trimis o comisie acolo, iar la nivelul școlii de care aparține grădiniția respectivă va fi convocat Consiliul de Administrație, pentru a lua o decizie.
Cei de la inspectoratul școlar spun că, din primele verificări, acuzațiile nu se confirmă, iar restul părinților sunt mulțumiți de activitatea educatoarei.
Cel mai probabil, luni, va fi transmis rezultatul anchetei de la Grădinița din Verguleasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018