Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ancheta de la Grădinița Verguleasa, la final
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 524

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, unde educatoarea este acuzată că nu supraveghează copiii, a ajuns la final. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că așteaptă raportul comisiei care a făcut verificări acolo, urmând să fie luate măsuri.


 O mămică a reclamat-o la Inspectoratul Școlar Olt pe educatoarea de la Grădinița din satul Cucuieți a comunei Verguleasa, după ce copilul ei de trei ani și jumătate a ajuns acasă lovit la ochi și mușcat de spate. Femeia o acuză pe educatoare că nu ar supraveghea copiii, iar aceștia se lovesc. Inspectoratul școlar a trimis o comisie acolo, iar la nivelul școlii de care aparține grădiniția respectivă va fi convocat Consiliul de Administrație, pentru a lua o decizie.
Cei de la inspectoratul școlar spun că, din primele verificări, acuzațiile nu se confirmă, iar restul părinților sunt mulțumiți de activitatea educatoarei.
Cel mai probabil, luni, va fi transmis rezultatul anchetei de la Grădinița din Verguleasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018