Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ancheta de la Grădinița Verguleasa, la final
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 535

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, unde educatoarea este acuzată că nu supraveghează copiii, a ajuns la final. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că așteaptă raportul comisiei care a făcut verificări acolo, urmând să fie luate măsuri.


 O mămică a reclamat-o la Inspectoratul Școlar Olt pe educatoarea de la Grădinița din satul Cucuieți a comunei Verguleasa, după ce copilul ei de trei ani și jumătate a ajuns acasă lovit la ochi și mușcat de spate. Femeia o acuză pe educatoare că nu ar supraveghea copiii, iar aceștia se lovesc. Inspectoratul școlar a trimis o comisie acolo, iar la nivelul școlii de care aparține grădiniția respectivă va fi convocat Consiliul de Administrație, pentru a lua o decizie.
Cei de la inspectoratul școlar spun că, din primele verificări, acuzațiile nu se confirmă, iar restul părinților sunt mulțumiți de activitatea educatoarei.
Cel mai probabil, luni, va fi transmis rezultatul anchetei de la Grădinița din Verguleasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018