Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ancheta de la Grădinița Verguleasa, la final
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 490

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, unde educatoarea este acuzată că nu supraveghează copiii, a ajuns la final. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că așteaptă raportul comisiei care a făcut verificări acolo, urmând să fie luate măsuri.


 O mămică a reclamat-o la Inspectoratul Școlar Olt pe educatoarea de la Grădinița din satul Cucuieți a comunei Verguleasa, după ce copilul ei de trei ani și jumătate a ajuns acasă lovit la ochi și mușcat de spate. Femeia o acuză pe educatoare că nu ar supraveghea copiii, iar aceștia se lovesc. Inspectoratul școlar a trimis o comisie acolo, iar la nivelul școlii de care aparține grădiniția respectivă va fi convocat Consiliul de Administrație, pentru a lua o decizie.
Cei de la inspectoratul școlar spun că, din primele verificări, acuzațiile nu se confirmă, iar restul părinților sunt mulțumiți de activitatea educatoarei.
Cel mai probabil, luni, va fi transmis rezultatul anchetei de la Grădinița din Verguleasa.


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017