Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ancheta de la Grădinița Verguleasa, la final
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 508

Ancheta de la Grădinița din satul Cucuieți, comuna Verguleasa, unde educatoarea este acuzată că nu supraveghează copiii, a ajuns la final. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că așteaptă raportul comisiei care a făcut verificări acolo, urmând să fie luate măsuri.


 O mămică a reclamat-o la Inspectoratul Școlar Olt pe educatoarea de la Grădinița din satul Cucuieți a comunei Verguleasa, după ce copilul ei de trei ani și jumătate a ajuns acasă lovit la ochi și mușcat de spate. Femeia o acuză pe educatoare că nu ar supraveghea copiii, iar aceștia se lovesc. Inspectoratul școlar a trimis o comisie acolo, iar la nivelul școlii de care aparține grădiniția respectivă va fi convocat Consiliul de Administrație, pentru a lua o decizie.
Cei de la inspectoratul școlar spun că, din primele verificări, acuzațiile nu se confirmă, iar restul părinților sunt mulțumiți de activitatea educatoarei.
Cel mai probabil, luni, va fi transmis rezultatul anchetei de la Grădinița din Verguleasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018