Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DJTS Olt: Proiecte pentru tineri
17.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 144

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt va desfășura în luna octombrie trei proiecte pentru tinerii olteni. Zeci de elevi au răspuns invitației de a participa la activitățile de educație desfășurate la nivelul județului.


 „Tinerii din Olt spun prezent la dialog” este unul dintre proiectele desfășurate în această lună de către Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt. Zeci de tineri au participat la această activitate având ca obiectiv creșterea gradului de participare a tinerilor la viața comunității. Partener în acest proiect a fost Asociația „Learn for you!”. Un alt proiect, desfășurat de Ministerul Tineretului și Sportului vizează un curs de dezvoltare a competențelor antreprenoriale.
Proiectele desfășurate de instituția olteană sunt făcute publice în timp util, astfel ca tinerii să se poată înscrie la aceste proiecte, susțin reprezentanții DJTS Olt.
Acțiunile desfășurate de către cei de la DJTS nu par cunoscute de către tinerii slătineni.
La sfârșitul lunii, la Colegiul Național „Radu Greceanu” se va desfășura o altă acțiune. „Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Olt” este un proiect care are ca obiectiv stimularea tinerilor de a participa la activități de educație non-formală și încurajarea organizațiilor care dezvoltă proiecte adresate tinerilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE