Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
DJTS Olt: Proiecte pentru tineri
17.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 122

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt va desfășura în luna octombrie trei proiecte pentru tinerii olteni. Zeci de elevi au răspuns invitației de a participa la activitățile de educație desfășurate la nivelul județului.


 „Tinerii din Olt spun prezent la dialog” este unul dintre proiectele desfășurate în această lună de către Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt. Zeci de tineri au participat la această activitate având ca obiectiv creșterea gradului de participare a tinerilor la viața comunității. Partener în acest proiect a fost Asociația „Learn for you!”. Un alt proiect, desfășurat de Ministerul Tineretului și Sportului vizează un curs de dezvoltare a competențelor antreprenoriale.
Proiectele desfășurate de instituția olteană sunt făcute publice în timp util, astfel ca tinerii să se poată înscrie la aceste proiecte, susțin reprezentanții DJTS Olt.
Acțiunile desfășurate de către cei de la DJTS nu par cunoscute de către tinerii slătineni.
La sfârșitul lunii, la Colegiul Național „Radu Greceanu” se va desfășura o altă acțiune. „Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Olt” este un proiect care are ca obiectiv stimularea tinerilor de a participa la activități de educație non-formală și încurajarea organizațiilor care dezvoltă proiecte adresate tinerilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
OLTTV LIVE

Sărbători de poveste, la Slatina

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, colindele vor răsuna în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va întâmpina pe copii în căsuța lui de pe Esplanadă. Asta îi așteaptă pe slătineni, începând cu 1 Decembrie, când se deschide Târgul de Crăciun. Momentul festiv va fi marcat printr-un concert susținut de Ducu Bertzi și formația sa. În săptămâna dinaintea Nașterii Domnului, Moș Crăciun va porni și cu trăsura prin oraș, să împartă cadouri la toți copiii, iar Narcisa Suciu ne va încânta cu colindele ei.
13 Nov 2017

Fără sensuri unice pe Libertății și Cornișei?

Circulație în ambele sensuri pe Libertății și Cornișei, păstrarea sensului unic pe strada Primăverii. Aceste prevederi sunt cuprinse într-un proiect aflat în consultare publică pe site-ul Primărie Slatina. Cetățenii pot studia propunerile autorităților și pot vota „pentru” sau „împotriva” acestor modificări. Înainte de decizia finală se va efectua însă un studiu de trafic, iar cetățenii din zonele vizate vor fi chemați să își spună punctul de vedere.
10 Nov 2017

Anchetă pentru copiii Melaniei Renghea

Relu Renghea, soțul fostei polițiste Melania Renghea, condamnată la închisoare pentru tentativă de omor, s-a sinucis aseară în locuința din satul Proaspeți, comuna Curtișoara. Acesta a fost găsit de soacra sa, spânzurat de un pom. Polițista se află la închisoare, iar bărbatul avea grijă de cei trei copii ai lor. Micuții sunt acum în grija părinților femeii, iar reprezentanții Protecției Copilului au demarat astăzi o anchetă, pentru a stabili cui vor fi încredințați minorii.
10 Nov 2017

Paul Stănescu - „Pentru un viitor sustenabil”

Vicepremierul Paul Stănescu a susținut ieri, la Palatul Victoria, un discurs despre Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă, în cadrul evenimentului „Pentru un viitor sustenabil”. Cu această ocazie, reprezentanții Guvernului au anunțat că România începe procesul de revizuire a acestei strategii, care își propune, până în 2030, eradicarea tuturor formelor de sărăcie, lupta împotriva inegalităților și combaterea schimbările climatice.
15 Nov 2017