Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vin manualele de-a V-a
05.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 202

De Ziua Internațională a Educației, ministrul Liviu Marian Pop i-a convocat pe reprezentanții inspectoratelor școlare la o videoconferință. Unul dintre subiectele dezbătute a vizat manualele de a V-a. Acestea vor ajunge în curând la toți elevii.


 Problema manualelor școlare de clasa a V-a este pe cale să fie rezolvată, i-a asigurat ministrul educației pe reprezentanții inspectoratelor școlare, ai elevilor și părinților prezenți la videoconferinţa din această dimineaţă.
Unul dintre subiecte a vizat proiectul de lege a manualului școlar, acum supus consultării publice.
O altă temă dezbătută a fost demararea procesului de elaborare a noii legi a Educaţiei. În acest sens, ministrul Liviu Marian Pop a solicitat identificarea, prin consultări cu profesorii, elevii și părinții, a punctelor tari și punctelor slabe din actuala lege, cu scopul de a fundamenta viitoarele decizii.

manuale legea educației
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018