Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vin manualele de-a V-a
05.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 191

De Ziua Internațională a Educației, ministrul Liviu Marian Pop i-a convocat pe reprezentanții inspectoratelor școlare la o videoconferință. Unul dintre subiectele dezbătute a vizat manualele de a V-a. Acestea vor ajunge în curând la toți elevii.


 Problema manualelor școlare de clasa a V-a este pe cale să fie rezolvată, i-a asigurat ministrul educației pe reprezentanții inspectoratelor școlare, ai elevilor și părinților prezenți la videoconferinţa din această dimineaţă.
Unul dintre subiecte a vizat proiectul de lege a manualului școlar, acum supus consultării publice.
O altă temă dezbătută a fost demararea procesului de elaborare a noii legi a Educaţiei. În acest sens, ministrul Liviu Marian Pop a solicitat identificarea, prin consultări cu profesorii, elevii și părinții, a punctelor tari și punctelor slabe din actuala lege, cu scopul de a fundamenta viitoarele decizii.

manuale legea educației
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017