Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vin manualele de-a V-a
05.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 214

De Ziua Internațională a Educației, ministrul Liviu Marian Pop i-a convocat pe reprezentanții inspectoratelor școlare la o videoconferință. Unul dintre subiectele dezbătute a vizat manualele de a V-a. Acestea vor ajunge în curând la toți elevii.


 Problema manualelor școlare de clasa a V-a este pe cale să fie rezolvată, i-a asigurat ministrul educației pe reprezentanții inspectoratelor școlare, ai elevilor și părinților prezenți la videoconferinţa din această dimineaţă.
Unul dintre subiecte a vizat proiectul de lege a manualului școlar, acum supus consultării publice.
O altă temă dezbătută a fost demararea procesului de elaborare a noii legi a Educaţiei. În acest sens, ministrul Liviu Marian Pop a solicitat identificarea, prin consultări cu profesorii, elevii și părinții, a punctelor tari și punctelor slabe din actuala lege, cu scopul de a fundamenta viitoarele decizii.

manuale legea educației
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018