Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
USAMV Slatina: start în noul an universitar
03.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 233

O nouă generație de studenți a pășit astăzi în lumea cunoașterii. La Facultatea de Management, Inginerie Economicã în Agriculturã si Dezvoltare Rurală Slatina s-a dat startul în noul an universitar. Facultatea a împlinit 18 ani de existență în orașul nostru, iar sute de tineri au găsit drumul către succes în agricultură, după ce au absolvit această formă de învățământ.


 A fost atmosferă de sărbătoare la Facultatea de Management, Inginerie Economicã în Agriculturã si Dezvoltare Rurală Slatina. La ceremonia festivă de deschidere a noului an universitar au participat studenții facultății, profesorii lor, dar și oficialități.
Studenții au pornit în noul an universitar cu cele mai bune gâ nduri și cu planuri mărețe pentru viitor.

Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală este parte componentă a Universității de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară din București, care se numără printre cele mai vechi instituții de învățământ din România. Filiala de la Slatina a fost înființată în anul 1998.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018