Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Directorii de școli, în ședință
28.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1389

Gestionarea situațiilor de urgență și siguranța în școli sunt două dintre temele dezbătute astăzi de directorii unităților de învățământ din județ, în ședința de lucru convocată de Inspectoratul Școlar Județean. La întâlnire au participat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliției și ai Crucii Roșii.


Pe lângă informările privind evaluările externe periodice, prezentarea unor statistici și a calificativelor directorilor în anul școlar anterior, managerii unităților de învățământ prezenți la întâlnirea cu inspectorul școlar general au avut în atenție două aspecte importante. Siguranța elevilor în școli și gestionarea situațiilor de urgență au fost subiectele intens dezbătute.
Reprezentantul Crucii Roșii - filiala Olt le-a vorbit directorilor de școli despre un curs de prevenție și pregătire pentru dezastre, pe care ar trebui să îl urmeze cadrele didactice, dar și elevii.
Întâlniri de lucru cu directorii unităților de învățământ din județ au loc periodic pe parcursul anului școlar.

 

directori școli Crucea Roșie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017