Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Directorii de școli, în ședință
28.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1398

Gestionarea situațiilor de urgență și siguranța în școli sunt două dintre temele dezbătute astăzi de directorii unităților de învățământ din județ, în ședința de lucru convocată de Inspectoratul Școlar Județean. La întâlnire au participat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliției și ai Crucii Roșii.


Pe lângă informările privind evaluările externe periodice, prezentarea unor statistici și a calificativelor directorilor în anul școlar anterior, managerii unităților de învățământ prezenți la întâlnirea cu inspectorul școlar general au avut în atenție două aspecte importante. Siguranța elevilor în școli și gestionarea situațiilor de urgență au fost subiectele intens dezbătute.
Reprezentantul Crucii Roșii - filiala Olt le-a vorbit directorilor de școli despre un curs de prevenție și pregătire pentru dezastre, pe care ar trebui să îl urmeze cadrele didactice, dar și elevii.
Întâlniri de lucru cu directorii unităților de învățământ din județ au loc periodic pe parcursul anului școlar.

 

directori școli Crucea Roșie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018