Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Directorii de școli, în ședință
28.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1408

Gestionarea situațiilor de urgență și siguranța în școli sunt două dintre temele dezbătute astăzi de directorii unităților de învățământ din județ, în ședința de lucru convocată de Inspectoratul Școlar Județean. La întâlnire au participat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliției și ai Crucii Roșii.


Pe lângă informările privind evaluările externe periodice, prezentarea unor statistici și a calificativelor directorilor în anul școlar anterior, managerii unităților de învățământ prezenți la întâlnirea cu inspectorul școlar general au avut în atenție două aspecte importante. Siguranța elevilor în școli și gestionarea situațiilor de urgență au fost subiectele intens dezbătute.
Reprezentantul Crucii Roșii - filiala Olt le-a vorbit directorilor de școli despre un curs de prevenție și pregătire pentru dezastre, pe care ar trebui să îl urmeze cadrele didactice, dar și elevii.
Întâlniri de lucru cu directorii unităților de învățământ din județ au loc periodic pe parcursul anului școlar.

 

directori școli Crucea Roșie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018