Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Școllie din Olt, păzite de Big Brother
26.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 67

La începutul noului an școlar, șeful Inspectoratului Școlar Județean a recomandat tuturor unităților de învățământ să asigure paza elevilor, cu personal calificat. Nu se știe până în acest moment în câte școli există paznici. Cert este că, în aproape toate, ochii camerelor video supraveghează elevii olteni.


 Majoritatea școlilor din județul Olt sunt dotate cu camere video. Acestea, dar și profesorul de serviciu se pare că sunt suficiente pentru a asigura paza elevilor. Cel puțin așa a reieșit din discuția purtată pe această temă la Prefectură, în Comisia de Dialog Social.
Referindu-se la acest subiect, prefectul județului, Silviu Neacșu a declarat că este foarte important să se găsească soluții pentru asigurarea pazei în toate școlile din Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018