Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școllie din Olt, păzite de Big Brother
26.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 77

La începutul noului an școlar, șeful Inspectoratului Școlar Județean a recomandat tuturor unităților de învățământ să asigure paza elevilor, cu personal calificat. Nu se știe până în acest moment în câte școli există paznici. Cert este că, în aproape toate, ochii camerelor video supraveghează elevii olteni.


 Majoritatea școlilor din județul Olt sunt dotate cu camere video. Acestea, dar și profesorul de serviciu se pare că sunt suficiente pentru a asigura paza elevilor. Cel puțin așa a reieșit din discuția purtată pe această temă la Prefectură, în Comisia de Dialog Social.
Referindu-se la acest subiect, prefectul județului, Silviu Neacșu a declarat că este foarte important să se găsească soluții pentru asigurarea pazei în toate școlile din Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018