Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Școllie din Olt, păzite de Big Brother
26.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 61

La începutul noului an școlar, șeful Inspectoratului Școlar Județean a recomandat tuturor unităților de învățământ să asigure paza elevilor, cu personal calificat. Nu se știe până în acest moment în câte școli există paznici. Cert este că, în aproape toate, ochii camerelor video supraveghează elevii olteni.


 Majoritatea școlilor din județul Olt sunt dotate cu camere video. Acestea, dar și profesorul de serviciu se pare că sunt suficiente pentru a asigura paza elevilor. Cel puțin așa a reieșit din discuția purtată pe această temă la Prefectură, în Comisia de Dialog Social.
Referindu-se la acest subiect, prefectul județului, Silviu Neacșu a declarat că este foarte important să se găsească soluții pentru asigurarea pazei în toate școlile din Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017