Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„De la performeri la elevi”
21.09.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 490

A fost o zi specială pentru micii elevi de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”. Aceștia au învățat de la handbalista Elena Fulgoi, de la CSM Slatina, regulile de bază ale handbalului în cadrul proiectului „De la performeri la elevi” finanțat de Primăria Slatina.


„De la performeri la elevi” este un proiect care are ca scop promovarea jocurilor sportive în rândul elevilor din învățământul primar. Este vorba despre handbal, un sport care îi ajută pe cei mici atât în viață cât și în carieră. Elena Fulgoi, componenta echipei nou-promovate în Liga Națională, a fost astăzi alături de cei mici și le-a dezvăluit din tainele acestui sport.

Peste 100 de micuți de clasa a II-a au participat astăzi la meciurile demonstrative care s-au desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”. Fiecare jucător a primit câte un tricou din partea organizatorilor.

Micuții s-au arătat încântați de activitățile sportive la care au luat parte.

La sfârșitul partidelor de joc, jucătorii celor trei echipe care au disputat meciurile de handbal au fost premiați cu diplome, cupe, medalii și mingi.
 

proiect primaria slatina handbal
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018