Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Întâlnire între generații, la Greceanu
18.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2062

Și-au luat liber de la serviciu, ca să mai fie, pentru o zi, elevi. Zeci de absolvenți ai Colegiului „Radu Greceanu” au depănat amintiri în cadrul evenimentului „Ziua absolventului”, organizată de elevii și profesorii de la Greceanu. Cei care au vrut să își revadă școala au venit, obligatoriu, îmbrăcați în ținute din anii ’90 și cu o amintire din anii de liceu.


A fost o întâlnire emoționantă, între elevi și absolvenți ai Colegiului „Radu Greceanu”. Generații întregi, de la cei care au terminat școala cu 20 de ani în urmă și până la proaspeții absolvenți, cu toții au răspuns prezent la eveniment.
Tinerii au aflat de la absolvenți cum era viața de liceu cu 20 de ani în urmă. Și atunci elevii se distrau pe cinste. Ca să scurteze drumul către curtea școlii, săreau pe geamul clasei.
După ce și-au revăzut clasele în care au învățat, absolvenții s-au îndreptat către amfiteatru, unde s-au întâlnit cu elevii și conducerea Colegiului „Radu Greceanu”.
La întâlnire au fost chemați, inițial, cei care au terminat liceul în anul 1997.
Dar au venit mult mai mulți absolvenți cărora le era dor de școala lor.
Și elevi, bucuroși să învețe din experiența de viață a celor care au trecut cu ani în urmă pragul acestui liceu.
Absolvenții au fost invitați să participe și la orele de engleză, franceză, biologie sau sport, dar și să intre în competiții de fotbal sau baschet.
 

greceanu ziua absolventului
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018