Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Din ce în ce mai bine la „Vlaicu Vodă”
12.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 548

La începuturile ei, a fost una din școlile de elită ale Slatinei, datorită condițiilor deosebite în care elevii învățau, dar și prin rezultatele excelente ale acestora. Cei de la „Vlaicu Vodă” domină și astăzi topurile concursurilor și olimpiadelor, însă dotarea materială a unității de învățământ nu se ridică la nivelul performanțelor înregistrate de copii.


Primăria Slatina și-a propus să investească mai mult în Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. În vacanță, aici s-au făcut mai multe lucrări de reparații interioare și exterioare și s-a hidroizolat terasa. Peste patru miliarde de lei vechi a alocat administrația locală pentru acestea, iar investițiile nu se opresc aici.
Noul director al școlii are planuri mari pentru viitor.
Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost înființată în anul 1974 sub numele de Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 Slatina. Dacă la început funcționa cu 400 de elevi, în anii ’90 numărul lor depășea 1.500, pentru ca astăzi, școala să fie frecventată de 450 de copii.

 

Vlaicu Voda Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

DECLARATIA ZILEI
OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017