Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Din ce în ce mai bine la „Vlaicu Vodă”
12.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 572

La începuturile ei, a fost una din școlile de elită ale Slatinei, datorită condițiilor deosebite în care elevii învățau, dar și prin rezultatele excelente ale acestora. Cei de la „Vlaicu Vodă” domină și astăzi topurile concursurilor și olimpiadelor, însă dotarea materială a unității de învățământ nu se ridică la nivelul performanțelor înregistrate de copii.


Primăria Slatina și-a propus să investească mai mult în Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. În vacanță, aici s-au făcut mai multe lucrări de reparații interioare și exterioare și s-a hidroizolat terasa. Peste patru miliarde de lei vechi a alocat administrația locală pentru acestea, iar investițiile nu se opresc aici.
Noul director al școlii are planuri mari pentru viitor.
Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost înființată în anul 1974 sub numele de Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 Slatina. Dacă la început funcționa cu 400 de elevi, în anii ’90 numărul lor depășea 1.500, pentru ca astăzi, școala să fie frecventată de 450 de copii.

 

Vlaicu Voda Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018