Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Emoții la început de an școlar
11.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 421

A sunat din nou clopoțelul, iar festivitățile de deschidere au adunat în curțile unităților de învățământ din Slatina mii de copii și părinți. Bucuria revederii colegilor și emoțiile bobocilor care au pășit pentru prima oară pragul școlilor au fost trăirile care au pus stăpânire pe elevii slătineni.


Însoțiți de părinți și bunici, copiii care învață la Școala Gimnazială Nicolae Iorga au participat cu bucurie la ceremonia de deschidere a noului an școlar. Au fost întâmpinați cu căldură de dascălii lor.
Mesaje frumoase pentru copii au avut de transmis și două eleve pline de entuziasm.
Și la Școala George Poboran, festivitatea de deschidere a adunat pe terenul de sport proaspăt renovat sute de elevi și părinți. Iar directorul școlii le-a vorbit despre bucuria unui nou început.
Cei mai emoționați au fost bobocii de la clasa pregătitoare.
Atmosferă de sărbătoare a fost astăzi în toate școlile din municipiu.
 

Nicolae Iorga an scolar
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017