Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții la început de an școlar
11.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 441

A sunat din nou clopoțelul, iar festivitățile de deschidere au adunat în curțile unităților de învățământ din Slatina mii de copii și părinți. Bucuria revederii colegilor și emoțiile bobocilor care au pășit pentru prima oară pragul școlilor au fost trăirile care au pus stăpânire pe elevii slătineni.


Însoțiți de părinți și bunici, copiii care învață la Școala Gimnazială Nicolae Iorga au participat cu bucurie la ceremonia de deschidere a noului an școlar. Au fost întâmpinați cu căldură de dascălii lor.
Mesaje frumoase pentru copii au avut de transmis și două eleve pline de entuziasm.
Și la Școala George Poboran, festivitatea de deschidere a adunat pe terenul de sport proaspăt renovat sute de elevi și părinți. Iar directorul școlii le-a vorbit despre bucuria unui nou început.
Cei mai emoționați au fost bobocii de la clasa pregătitoare.
Atmosferă de sărbătoare a fost astăzi în toate școlile din municipiu.
 

Nicolae Iorga an scolar
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018