Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Disneycup, biletul spre lumea de poveste
25.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 86

Peste 1.200 de copii au încercat astăzi să îşi împlinească un vis. Acela de a ajunge în lumea copilăriei, la Disneyland. Micuţii slătineni din clasele V-VII s-au pregătit intens pentru concursul de cultură generală Disneycup, care le poate asigura un bilet spre lumea lui Mickey şi a altor personaje de poveste.




Înarmaţi cu pixul sau stiloul norocos, dar şi cu toate cunoştinţele acumulate în anii de şcoală, sute de copii au participat astăzi la concursul Disneyland. Lumea personajelor Disney era mai aproape ca niciodată de ei.

Unii au mai câştigat Disneycup şi au mers în excursie la parcul de distracţii de lângă Paris, dar au vrut să repete experienţa.

Iar după 20 de minute, timp în care au avut de răspuns la 40 de întrebări, în toate şcolile din Slatina s-a auzit: „Puneţi pixurile jos. Concursul s-a terminat”.

Concursul Disneycup este o tradiţie a Slatinei şi, an de an, sute de copii aşteaptă ca testul grilă să fie şansa lor de a ajunge în lumea de poveste Disney.

Lucrările vor fi corectate astăzi, dar câştigătorii vor fi premiaţi pe 1 iunie, pe Esplanadă.

Elevii care în anii trecuţi au câştigat acest concurs şi au mers la Disney, dar câştigă şi această ediţie, vor primi un premiu în bani, iar la Paris va merge cel de pe locul al II-lea.

Redactor: Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE