Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Brâncoveanu la ceas aniversar
21.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 95

Data de 21 mai este prilej de sărbătoare pentru familia Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu. Ziua unității de învățământ care poartă numele marelui domnitor a fost marcată astăzi prin diverse activități cultural-artistice și sportive.




Cunoscută sub numele de Școala nr. 11, unitatea de învățământ poartă cu mândrie, începând cu anul 1997, numele domnitorului martir Constantin Brâncoveanu. An de an, profesorii organizează diferite concursuri și manifestări culturale pentru sărbătorirea numelui școlii, activități în care sunt implicați toți elevii.

Concursul le-a oferit șansa elevilor de gimnaziu să acumuleze mai multe cunoștințe, decât le sunt prezentate în cărțile de istorie, despre viața lui Constantin Brâncoveanu.

Tot astăzi a fost organizată și o expoziție de pictură cu tema Constantin Brâncoveanu și Sfinții Împărați Constantin și Elena. De asemenea, elevii pasionați de fotbal au putut participa concursul Cupa Brâncoveanu.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024