Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
+10% promovabilitate la BAC
14.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 86

Reprezentanții Inspectoratului Școlar își doresc ca anul acesta procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat să crească cu 10% față de anul precedent. Este obiectivul prezentat astăzi în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.




Emoțiile bacalaureatului bat la ușa: atât cea a elevilor, dar și a Inspectoratului Școlar, care a întreprins toate demersurile pentru ca promovabilitatea la examenul de maturitate să crească de la an la an. Au fost puse în aplicare și proiecte care vin în sprijinul tinerilor aflați în ani terminali. Unul dintre acestea este EduBac, care are ca grup țintă un număr de peste 1.400 de liceeni din mai multe licee oltene.

De asemenea, au fost intensificate inspecțiile de specialitate la materiile de examen, precum și în școlile unde rezultatele de anul trecut nu au fost mulțumitoare.

Și orele de pregătire suplimentară sunt atent monitorizate, și toate acestea se întâmplă pentru îndeplinirea obiectivului propus: o promovabilitate crescută cu 10%.

Anul trecut, Oltul s-a situat la mijlocul clasamentului național în ceea ce privește promovarea bacalaureatului cu un procent de 49,51%.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE