Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reacționează pentru viitor
16.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 90

Timp de o săptămână, Slatina este gazda unui grup de peste 50 de elevi și profesori străini, toți parteneri în cadrul proiectului inițiat de Școala Gimnazială Eugen Ionescu: „Să reacționăm pentru viitor”. Acest program și-a propus să impulsioneze tinerii să se implice în activități de protecție a mediului.




Inițiat în urmă doi ani, proiectul „Să reacționăm pentru viitor” se apropie de sfârșit. Partenerii acestui program au fost elevii și profesorii mai multor școli gimnaziale din țări precum Polonia, Germania, Italia, Spania și Franța.

Schimbările climatice, provocate de poluare au fost principala temă de discuție.

În cadrul ultimei întâlniri, elevii au participat astăzi la un eveniment găzduit de Casa Căsătoriilor, cu reprezentanții administrației locale. Viceprimarul Slatinei Mihaela Stana apreciază încă o dată implicarea tinerilor în activități menite să protejeze mediul înconjurător.

Tocmai de aceea, proiectele pentru mediu inițiate de primărie au avut ca principali actori elevii. Să nu uităm acțiunile de voluntariat din cadrul Olimpiadei liceelor sau campania „Tu reciclezi, noi îți dăm un copăcel”

Săptămâna aceasta, oaspeții Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu vor merge într-o excursie pe Valea Oltului, unde vor admira frumusețile Parcului Național Cozia, vor lua parte la un simpozion internațional și vor vizita Uzina de Aluminiu, acolo unde le vor fi prezentate dotările de ultimă generație în domeniul protecției mediului.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE