Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Abilităţi antreprenoriale prin „Festina”
17.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 101

Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar sunt preocupaţi în permanenţă să găsească soluţii pentru un învăţământ de calitate. În acest moment, pe lângă cele patru proiecte aflate în derulare, conducerea învăţământului oltean urmează să semneze un nou proiect.  „Festina” se adresează tinerilor care urmează cursurile liceelor profesionale şi tehnice.




Aproape 12.000 de elevi din Olt şi Bacău sunt în prezent beneficiarii proiectelor puse în aplicare de inspectoratele şcolare. Fie că vizează copiii din învăţământul gimnazial sau liceal, acestea au drept scop creșterea calității actului educațional prin activități de pregătire suplimentară susținute de 730 de experți, cadre didactice și consilieri școlari.

Şi dacă, până acum, învăţământul profesional şi tehnic nu a fost cuprins în niciun astfel de proiect, în perioada imediat următoare Inspectoratul Şcolar va semna un nou contract, care va pune mare preţ pe firmele de exerciţiu. Instruirea elevilor prin  intermediul acestor structuri le oferă posibilitatea să îşi dezvolte competenţe antreprenoriale.

În cadrul acestui proiect, Inspectoratul Şcolar Olt are calitate de partener, alături de alte şapte judeţe.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE