Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Poveşti la gura sobei”
12.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 116

Copiii care urmează cursurile Grădiniţei cu Program Prelungit Ion Creangă s-au transformat ieri, pentru câteva ore, în cei mai talentaţi artişti. Fie că au cântat, au dansat sau au intrat în pielea personajelor din povestirile copilăriei, cu toţii au spus şi au ascultat „Poveşti la gura sobei”.




Îmbrăcaţi în straie populare, dar şi în renumite personaje din binecunoscutele poveşti ale lui Ion Creangă sau ale altor autori care şi-au dedicat creaţia literară copiilor, prichindeii au făcut ieri un adevărat spectacol.

Alături le-au fost doamnele educatoare, părinţii, dar şi partenerii din cadrul proiectului cu participare internaţională. Iar evenimentul a avut o dublă însemnătate.

Pentru ca tradiţiile româneşti să nu fie uitate de românii din Grecia, în cadrul Şcolii de weekend a comunităţii Ştefan cel Mare din Atena se desfăşoară frecvent activităţi menite să îi introducă pe cei mici în atmosfera ţării natale.

La eveniment au fost prezenţi şi micuţii din Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 şi cea din Potcoava, unităţile de învăţământ partenere.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE