Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNA Carol I, pe primul loc
12.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 153

Două premii I obţinute anul acesta de elevii care urmează cursurile profilului tehnician veterinar. Acestea sunt rezultatele care îi fac mândri pe dascălii Colegiului Naţional Agricol Carol I şi determină tot mai mulţi tineri să să înscrie la această specializare.




Pentru Colegiul Naţional Agricol Carol I, anul 2014 a reprezentat, atât pentru profesori, dar şi pentru elevii care fac parte din Clubul veterinarilor, o perioadă în care au reuşit să facă numele liceului cunoscut la nivel naţional.

Dacă premiul obţinut de Claudiu Voiculeţ nu a reprezentat o surpriză, având în vedere pregătirea sa, dar şi referinţele primite din partea medicilor veterinari alături de care îşi desfăşoară actvitatea practică, reuşita din cadrul simpozionului a fost într-adevăr neaşteptată.

Aceste rezultate, dar şi şansele crescute de angajare după finalizarea cursurilor determină tot mai mulţi elevi să se transfere la Agricol.

Colegiul Naţional Agricol Carol I este singurul liceu din judeţul Olt unde elevii pot opta pentru profilul tehnician veterinar.

REDACTOR:IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE