Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cătălin Rotea, manager Spitalul Județean de Urgență Slatina
26.04.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 45

Cătălin Rotea, manager Spitalul Județean de Urgență Slatina


 „Vor fi făcute lucrări ample de modernizare la Spitalul din Slatina. Anul acesta vom achiziționa apartură medicală de 60 de miliarde de lei, vor fi construite două săli de operație, unitatea de primiri urgențe va fi modernizată. Viziunea noastră este ca până în 2020 să avem un spital modern, european, iar dotarea să fie de nivel maxim”

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018