Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
In memoriam, Traian Zorzoliu
15.12.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 195

Expoziție inedită la Galeria „Artis”, din Slatina. Artistul plastic, Marcel Duțu, a dorit să aducă un omagiu profesorului și mentorului său, Traian Zorzoliu, printr-o expoziție de efect. Simezele galeriei au fost încărcate cu lucrări de excepție realizate printr-o tehnică nouă: cea a picurării.


 Traian Zorzoliu a fost și va rămâne o personalitate marcantă a lumii plastice din județul Olt. Pentru a-i aduce un omagiu, artistul Marcel Duțu a organizat, recent, o expoziție plină de efect.
Tehnica de realizare a lucrărilor este cea a picurării: un experiment plastic început de Traian Zorzoliu și continua de majoritatea ucenicilor săi.
Importanța acestui eveniment se leagă și de istoricul impresionant pe care Marcel Duțu îl are. Are un palmares impresionant de expoziții: aproximativ 30 de expoziții personale, 40 de expoziții de grup, precum și expoziții internaționale. Lucrările artistului se află în colecții particulare din Germania, Italia, Armenia. De asemenea, a participat și la numeroase tabere de creație.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE