Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru│ Primul spectacol cu succes
12.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 157

„Jumătatea mea, bărbatul” a fost prima piesă de teatru din acest an, interpretată de renumita actriță, Cezara Dafinescu. Pentru ca toți iubitorii de cultură care au cumpărat bilete să aibă acces în sală, piesa a fost jucată în două rânduri consecutive. Oamenii au savurat din plin comedia și au spus că sunt nerăbdători să vină și la alte reprezentanții de teatru.


Lumea teatrului a revenit la viață, aseară, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Primul spectacol de teatru din acest an oferit publicului slătinean s-a intitulat „Jumătatea mea, bărbatul” și a fost susținut de îndrăgita actriță Cezara Dafinescu. De altfel, a fost prima reprezentație scenică a renumitei artiste, care, mărturisește faptul că i-a fost dor de scenă și de public.

Spectatorii au trăit intens fiecare moment al spectacolului. Se bucură enorm de faptul că au din nou ocazia de a veni la teatru și abia așteaptă următorul eveniment cultural.
Următorul spectacol care se va juca pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina este „Așa am ajuns eu doctor”. Evenimentul va avea loc în data de 24 februarie, la ora 18:30.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE