Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O zi de carantină, în pagini literare
29.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 180

Apariția și răspândirea atât de rapidă a noului coronavirus a schimbat viețile tuturor. Zilnic ne confruntăm cu situații atipice și cu măsuri de protecție cu care nu eram obișnuiți. De aceea, mai mulți scriitori și artiști din întreaga lume s-au unit și au așezat în pagini o zi din viața lor, trăită pe timp de pandemie.


Pandemia de coronavirus ne-a afectat pe toți. Fie că vorbim despre starea de urgență, fie că vorbim de starea de alertă, ne-am confruntat cu situații cu totul noi, iar, peste noapte, a trebuit să ne obișnuim cu respectarea mai multor măsuri de restricție și de protecție. Masca și dezinfectantul au devenit accesorii indispensabile, iar sentimentul care ne înconjoară pretutindeni este incertitudinea. Mai mulți artiști și scriitori din Europa, Statele Unite, India, Japonia, Australia, Noua Zeelandă au așezat în pagină o zi din viața de pandemie. Și țara noastră are un reprezentant de seamă al aceste cărți. Slătineanul George Smarandache este și el parte din acest proiect internațional, aflat sub egida ONU.

Momentan, cartea a fost lansată doar în Polonia, la editura Amazon. Potrivit scriitorului George Smarandache, în perioada următoare va apărea și o variantă în limba română. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE