Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Satiră socială pe placul slătinenilor
21.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 206

Festivalul de teatru ,,Acasă la Eugen Ionescu” a debutat seara trecută cu o comedie inedită. ,,Toți banii merg la Lola” a umplut sala Centrului Cultural, prezentând o satiră la adresa instituțiilor statului. Actorii au fost încântați de reacția publicului pe tot parcursul interpretației.


Seara trecută a avut loc premiera piesei de teatru „Toți banii merg la Lola”, de Nicolae Tony Dincă, pusă în scenă de Asociația Culturală Olt Artis. Reprezentația artistică a fost o satiră socială la adresa mai multor instituții ale statului.
Publicul a fost atent și receptiv pe tot parcursul piesei și i-a încarcat pe actori cu emoții pozitive. Artiștii spun că munca din spate a necesitat multe sacrificii, dar aplauzele primite compensează în întregime.
Săptămâna aceasta va fi încheiată cu încă două reprezentații teatrale valoroase. Vineri, publicul slătinean este invitat la premiera piesei de teatru „Mincinosul norocos”, alături de Andrei Duban și Anca Țurcașiu, iar sâmbătă va avea loc spectacolul cu piesa „Fierarii”, în regia lui Horațiu Mălăele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE