Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trofeu internațional pentru călușarii olteni
10.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 328

Încă o performanță răsunătoare pentru Ansamblul folcloric „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus. Copiii pregătiți de coregraful George Ghiță s-au întors recent de la Bacău, cu trei premii întâi, dar și cu marele trofeu al Festivalul internațional „Moineșteanca”.


Oltul a fost reprezentat anul acesta cu succes la cea de-a noua ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Dans Popular pentru Copii și Tineret „Moineșteanca”. Evenimentul cultural desfășurat în județul Bacău a reunit la start artiști din toate zonele țării, cât și din străinătate. Cele 15 fete și 22 de băieți din Ansamblul „Plaiurile Oltețului” au impresionat juriul de specialitate, câștigând trofeul.

Artiștii olteni au reușit să obțină premiul întâi și alte trei secțiuni ale concursului: dans fete, soliști vocali și instrumentiști. Autoritățile locale promit că vor fi alături de acești tineri talentați, care aduc faimă județului nostru.
Începând cu toamna acestui an, din Ansamblul folcloric „Plaiurile Oltețului” va face parte o nouă generație de copii talentați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020