Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Caravana Culturală a romilor”, la Piatra Olt
15.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 196

„Caravana Culturală a romilor” a ajuns, zilele trecute, în orașul Piatra Olt. Zeci de persoane din toate vârstele din comunitatea de aici au participat la activități culturale și educative inedite. La sfârșitul evenimentului, micuții au primit din partea organizatorilor caiete și cărți.


Cetățenii romi din Piatra-Olt au avut parte de o surpriză. „Caravana Culturală a romilor”, eveniment organizat de Centrul Național al Romilor Romano Kher și Partida Romilor Pro-Europa a poposit în localitatea olteană. Acest proiect urmărește atât să susțină și să promoveze cultura romilor, cât și să arate comunităților modele, în scopul de a trezi interesul copiilor pentru alegerea unei meserii.
Participanții au avut ocazia, poate pentru prima dată, să vizioneze o piesă de teatru în aer liber, în care au jucat actori renumiți.
Pompieri, polițiști, jandarmi și reprezentanți de la Serviciul de Ambulanță Olt au prezentat celor din comunitate de romi atribuțiile și dotările instituțiilor pe care le reprezintă.
Cei mai încântați au fost copiii, care nu au ratat ocazia să inspecteze și chiar să testeze autospecialele de intervenție.

La sfârșitul evenimentului, toți copiii care au participat la activități au primit din partea organizatorilor cărți și caiete, pentru a-i îndemna să meargă la școală și să învețe cât mai bine.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020