Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trofeul „Călușul românesc” a ajuns la Osica de Sus
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 205

Misiune dificilă pentru juriul de specialitate din cadrul festivalului-concurs pentru copii „Călușul românesc”. Sute de formații din toate colțurile țării au pregătit coregrafii inedite, dar, la final, marele trofeu a ajuns la Ansamblul de călușari „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus.


Timp de câteva zile, Slatina fost capitala călușului românesc. Parada portului popular și tabloul coregrafic excepțional, realizate sub egida „Călușul unește România”, dar și concursul propriu-zis au fost ingredientele pentru o nouă ediție perfectă a concursului „Călușul românesc”. La finalul festivalului, cei mai buni dansatori au fost premiați de organizatori.
Obosiți, dar în același timp foarte fericiți, concurenții au spus că vor reveni cu drag și la edițiile viitoare.
În total s-au acordat peste 100 de premii pentru toate cele nouă secțiuni ale concursului, însă marele trofeu a ajuns la Ansamblul „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus. Călușarii coordonați de Ghiță Gheorghe au reușit prin coregrafia lor să impresioneze juriul.
Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului „Călușul românesc” a fost organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, cu sprijinul Primăriei Slatina, Inspectoratului Școlar Județean și Centrului Județean de Cultură și Artă Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020