Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Se caută un actor“, la Slatina
10.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 141

Timp de două zile, Slatina a devenit capitala teatrului. Zeci de elevi din județ și din mai multe zone ale țării au participat la concursul interjudețean de teatru „Se caută un actor“. Au fost două secțiuni: scenetă și monolog, iar fiecare trupă sau actor individual au încercat să cucerească juriul. Printre elevii care au câștigat cele două trofee se află și cei de la Școala Gimnazială din Vulpeni, județul Olt.


A fost weekend de teatru, la Slatina. Palatul Copiilor „Adrian Băran“ a găzduit, sâmbătă și duminică, cea de-a 7-a ediție a concursului interjudețean „Se caută un actor“. Astfel, mai multe trupe de teatru pentru copii din Olt, Argeș, dar și din municipiul București, s-au înscris în competiție cu gândul să câștige. A fost o luptă strânsă între copiii care iubesc teatrul. Cu toți au spus că s-au pregătit intens pentru a avea cea mai bună interpretare pe scenă.
Concurența a fost strânsă la ambele secțiuni, respectiv, scenetă și monolog, iar juriul a decis cu greu câștigătorii, întrucât toți elevii au fost bine pregătiți.
Unul dintre marile premii a rămas în județul Olt. Școala Gimnazială Vulpeni a câștigat unul dintre trofee, iar cel de-al doilea a ajuns la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu“ din Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019