Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„O istorie dulce”, la Slatina
05.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 144

Începând de astăzi, Muzeul Județean Olt vine în fața publicului vizitator cu o expoziție inedită. O expoziție în care slătinenii sunt invitați într-o lume a copilăriei cu gust de ciocolată, într-o poveste minunată ce va trezi în sufletul fiecăruia un sentiment de melancolie.


„O istorie dulce” se numește expoziția deosebit de valoroasă pentru colecționari și nostalgici, găzduită de Muzeul Județean Olt. Peste 350 de cutii și ambalaje ale dulciurilor românești, vândute între anii 1900-1980 sunt etalate în vitrinele muzeului. Exponatele fac parte din colecția particulară a fraților Cristian și Mihai Dumitru.

Totodată, vizitatorii pot afla în cadrul expoziției, ce delicatese consumau slătinenii, în acea perioadă.

Expoziția de la Slatina va fi deschisă publicului până la data de 15 septembrie 2019. 

expozitie dulciuri muzeu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019