Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii Interact au talent
27.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 103

Adolescenții slătineni de la Clubul Interact au organizat o nouă ediție a concursului „Tinerii au talent”. A fost un spectacol antrenant, iar toate momentele artistice au fost atât de bune, încât juriul a fost pus în dificultate.


A cincea ediție a concursului „Tinerii au talent” a adus pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu 13 momente artistice reușite. Elevi slătineni de gimnaziu și liceu, talentați la muzică și teatru s-au înscris în concurs pentru a se face cunoscuți, dar și pentru a câștiga unul dintre premii.
Trofeul concursului a fost câștigat de trupa The Arrowheads.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019