Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Flori și portrete la Galeria Artis
22.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 177

Galeria Artis îi invită pe iubitorii de artă să viziteze o superbă expoziție de pictură, realizată de unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din oraș. Dan Ionescu vă va surprinde și vă va răsfăța privirea și sufletul cu lucrările sale și vă va oferi clipe speciale de relaxare.


Vernisajul expoziției a avut loc în prezența a numeroși prieteni ai artistului, medici și importanți oameni de cultură. Tablourile expuse acoperă o arie tematică foarte diversă: flori, natură statică, peisaje, portrete.
Expoziția de pictură semnată de Dan Ionescu poate fi vizitată la Galeria Artis până pe 30 mai.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019