Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Raiul filmelor pentru copii, la Slatina
21.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 144

Proiectul „Caravana filmului românesc-Cartea și filmul” a continuat și astăzi, bucurându-se de un public numeros. Faimoasele povestiri ale lui Ion Creangă, reunite sub titlul la fel de celebru „Amintiri din copilărie”, au fost pe placul celor mici, iar șotiile și năzbâtiile personajul Nică au făcut deliciul publicului prezent în sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.


Filmul românesc a fost și este îndrăgit de slătineni de toate vârstele. Au demonstrat-o din nou și astăzi, sutele de spectatori care au venit la cinema în cea de-a doua zi a „Caravanei filmului românesc-Cartea și filmul. „Uimitoarele aventuri ale muschetarilor ”, „Amintiri din copilărie” și „Kyra Kyralina” au fost peliculele difuzate gratuit astăzi, la Centrul Cultural Eugen Ionescu.
Spectatorii care au urmărit povestirile lui Ion Creangă au primit o porție zdravănă de umor. Îndrăgitul Nică, prin șotiile sale, a fost pe placul școlarilor.
Publicul slătinean a îmbrățișat cu drag această inițiativă de a viziona gratuit filme renumite românești, spun organizatorii. În orașul nostru, proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art.

Mâine, în ultima zi, slătinenii vor putea urmări filmele „Călătoriile lui Pin-Pin”, de la ora 9.00, „Tinerețe fără bătrânețe”, de la ora 12.00 și „Ciuleandra”, de la ora 16.00. Intrarea este liberă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019