Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Raiul filmelor pentru copii, la Slatina
20.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 286

Proiectul „Caravana filmului românesc-Cartea și filmul” a continuat și astăzi, bucurându-se de un public numeros. Faimoasele povestiri ale lui Ion Creangă, reunite sub titlul la fel de celebru „Amintiri din copilărie”, au fost pe placul celor mici, iar șotiile și năzbâtiile personajul Nică au făcut deliciul publicului prezent în sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.


Filmul românesc a fost și este îndrăgit de slătineni de toate vârstele. Au demonstrat-o din nou și astăzi, sutele de spectatori care au venit la cinema în cea de-a doua zi a „Caravanei filmului românesc-Cartea și filmul. „Uimitoarele aventuri ale muschetarilor ”, „Amintiri din copilărie” și „Kyra Kyralina” au fost peliculele difuzate gratuit astăzi, la Centrul Cultural Eugen Ionescu.
Spectatorii care au urmărit povestirile lui Ion Creangă au primit o porție zdravănă de umor. Îndrăgitul Nică, prin șotiile sale, a fost pe placul școlarilor.
Publicul slătinean a îmbrățișat cu drag această inițiativă de a viziona gratuit filme renumite românești, spun organizatorii. În orașul nostru, proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art.

Mâine, în ultima zi, slătinenii vor putea urmări filmele „Călătoriile lui Pin-Pin”, de la ora 9.00, „Tinerețe fără bătrânețe”, de la ora 12.00 și „Ciuleandra”, de la ora 16.00. Intrarea este liberă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024