Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trei zile cu filme pentru copii, la Slatina
20.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 198

Trei zile de poveste la Slatina. „Caravana filmului românesc – Cartea și filmul” pornește din nou la drum, iar prima oprire, anul acesta, este la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina. De astăzi și până miercuri, copiii şi tinerii pot să vizioneze filme îndrăgite, care au bucurat copilăria multor generații de spectatori. Intrarea este liberă.


În perioada 20 – 22 mai, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina rulează gratuit cele mai îndrăgite filme ale copilăriei. „Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul” a venit și anul acesta la Slatina, cu pelicule cunoscute.

Spectatorii de toate vârstele sunt invitaţi să vizioneze filme celebre românești. De asemenea, ei pot afla și cum se realizau acestea atunci când tehnologia nu era atât de avansată.
La Slatina, proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina și Centrul Cultural „Eugen Ionescu“. În cei șase ani de existenţă, Caravana filmului românesc a ajuns în peste 40 de oraşe, având un număr aproximativ de 200.000 de spectatori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019