Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Plaiurile Oltețului”, pe podiumul internațional
20.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 315

Competiție acerbă la ediția din acest an a Festivalului Internațional „Am fost ș-om fi!”, desfășurat la Sighetul Marmației. Însă prestația copiilor de la Ansamblul „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus a impresionat cel mai mult juriul de specialitate și i-a clasat pe locul întâi la acest concurs.


30 de ansambluri folclorice din Ucraina, Lituania, Polonia, Republica Moldova și România au participat în perioada 16-19 mai la Festivalul Internațional „Am fost ș-om fi”, desfășurat la Sighetu Marmației. Aflat la cea de-a XXI-a ediție, evenimentul a încântat publicul prezent prin cântece, dansuri și obiceiuri tradiționale autentice. Anul acesta, județul nostru a fost reprezentat de Ansamblul „Plaiurile Oltețului” din comuna Osica de Sus. Cei mai buni concurenți au fost oltenii, care s-au întors acasă cu locul I.
Autoritățile locale promit că vor fi alături de acești tineri talentați, care aduc faimă județului nostru.
După acest rezultat onorabil, elevii coregrafului George Ghiță au intrat din nou în sala de repetiții. Ei se pregătesc acum noi coregrafii pentru un alt spectacol-concurs, „Festivalul călușului românesc”, eveniment găzduit de Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019