Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Regal de teatru la Caracal
15.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 85

Regal de teatru, la Caracal. Timp de o săptămână, municipalitatea organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Teatru „Ștefan Iordache“, cel mai mare eveniment cultural al anului. Ediția de anul acesta este în memoria actorului Marin Moraru. Aseară, pe scenă au urcat Marcel Iureș și Florin Piersic jr., cu piesa „Stage Dogs“. Timp de aproape două ore, publicul a râs, a aplaudat, și s-a bucurat că i-a putut vedea pe îndrăgiții actori.


Caracalul este, în această perioadă, gazda celui mai mare eveniment cultural al anului. Este cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Teatru „Ștefan Iordache“, care se desfășoară între 12 și 18 mai. Timp de o săptămână, artiști cunoscuți, printre care Marcel Iureș, Florin Piersic jr., Horațiu Mălăele și Oana Pellea, vor urca pe scenă teatrului Național din municipiu. Aseară s-a jucat, cu sala plină, piesa „Stage Dogs“, cu Marcel Iureș și Florin Piersic jr.
Timp de aproape două ore, cei doi artiști au încântat publicul cu o comedie în care este prezentată tensiunea dintre două generaţii de actori. Publicul din Caracal a fost impresionat să vadă o asemenea poveste.
Printre spectacori s-a aflat și primarul Municipiului Caracal, Liviu Radu. La final, el a vorbit despre evenimentele culturale pe care le organizează în acest an.
Cei care au urmărit au fost bucuroși să îi vadă pe scena teatrului din Caracal pe cei doi mari actori, Marcel Iureș și Florin Piersic jr.

Actorul Marcel Iureș a spus că, de fiecare dată, vine cu drag la Caracal, pentru că se simte ca acasă, printre atâția iubitori de cultură.
Autoritățile locale spun că vor continua să organizeze astfel de evenimente culturale în oraș.
În această seară, de la ora 19.00, la Caracal se joacă piesa de teatru „Bani din cer”, o comedie în regia lui Horaţiu Mălăele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE