Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Expoziție cu vânzare la Salonul de primăvară
14.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 91

Dacă vreți să vă decorați camera sau biroul cu un tablou nou ori să faceți un cadou deosebit cuiva drag, acum este momentul să achiziționați o lucrare semnată de unul dintre artiștii plastici contemporani consacrați. 11 pictori celebri, dar și elevii lor expun la Slatina, începând de astăzi, cele mai bune creații realizate în cadrul taberei „Maestru și dicipol”.


Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” găzduiește o expoziție deosebită, cu lucrări semnate de artiști plastici importanți, dar și de cei mai talentați elevi ai acestora. Tablourile expuse au fost realizate în taberele de creație desfășurate anul trecut la Călimănești și Malaia, în județul Vâlcea.
Printre artiștii consacrați care expun la Slatina se numără Cristina Botez, Adriana Vâlcea, Paul Tudor, Marcel Voinea, George Voica, Iulian Segărceanu, Dan Dimulescu, Marcel Duțu.
Proiectul „Maestru și discipol” este susținut de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt. Fondurile strânse din vânzarea tablourilor expuse vor fi folosite pentru organizarea unor noi tabere de creație. Prețul unei lucrări începe de la 300 lei și poate ajunge până la 2.500 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019