Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Costumul popular oltenesc se poartă și în Tenerife
24.02.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 186

O slătineancă stabilită în Tenerife a dus faima României în acest colț de lume, impresionând localnicii și turiștii cu frumusețea costumului nostru tradițional. Alături de câteva doamne din comunitatea românească de aici, Ana Liliana Ionescu a făcut senzație la o paradă internațională a portului popular.


Luna aceasta, orașul Puerto de la Cruz a fost gazda “Festivalului de Conviețuire Intercontinentală”, un eveniment menit să înlăture barierele dintre țări, culturi, obiceiuri și să unească străinii rezidenți cu cei care s-au născut și trăiesc în Insulele Canare.
Slătineanca Ana Liliana Ionescu și-a dorit din tot sufletul să arate tuturor frumusețea portului popular. A mobilizat mai multe românce care s-au stabilit aici, s-au îmbrăcat în costumele tradiționale și au impresionat la marea paradă, pentru care au pregătit un moment artistic special. Au convins-o chiar și pe viceprimărița orașului să poarte cu drag faimoasa ie românească.
“Prezenţa costumelor populare, a atras zeci de turiști, inclusiv autorităţi locale pe care le-am întâmpinat la stand cu pâine şi sare. Alături de obiecte artizanale şi broșuri cu informații referitoare la frumusețea României, am expus câteva tablouri cu peisaje şi costume populare”, a declarat Ana Liliana Ionescu.
La festivalul costumelor populare au participat rezidenți din Venezuela, Italia, India, China și Mexic. Româncele au fascinat participanții cu veselia, umorul și ospitalitatea cu care i-au întâmpinat la standul amenajat sub culorile tricolorului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE