Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centrul de Cultură și-a început activitatea
08.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 124

Trei unități de cultură au fost comasate prin înființarea unei noi instituții care să gestioneze mai eficient acest domeniu ce reușește cu succes să ducă faima județului Olt în țară, dar și pe plan internațional. Centrul Județean de Cultură și Artă Olt și-a început activitatea de la 1 ianuarie, cu un director nou și planuri îndrăznețe.


Şcoala Populară de Arte şi Meserii, Ansamblul Profesionist „Doina Oltului“ şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale au devenit secții ale noii instituții. Centrul Județean de Cultură și Artă funcționează în sediul Ansamblului „Doina Oltului“ și este condus de Viorel Pintea, cel care a coordonat ani de zile Școala de Arte. Iată ce își propune acesta.
Fiecare secție va avea un șef și nu se pune problema unor restructurări de personal, așa cum s-a zvonit în ultima perioadă în rândul angajaților.
Noua instituție funcționează în acest moment cu 136 de angajați și are încheiate contracte de colaborare cu 30 de persoane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019