Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucuria Crăciunului, la Slatina
27.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 250

„Bucuria Crăciunului“, un concert care a devenit deja tradiție la Slatina, a avut loc și anul acesta, în sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu“. Publicul a ascultat cele mai frumoase cântece de Crăciun, dar și melodii patriotice, interpretate de tineri talentați, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.


O seară magică înainte de Crăciun, cu public numeros și intrarea liberă. Aceasta a fost atmosfera la concertul „Bucuria Crăciunului“, eveniment ajuns deja la a XI-a ediție. Tineri talentați, dar și membrii formației Lyra au interpretat, duminică, cele mai frumoase cântece de sărbători.
Alături de Lyra Band au mai cântat Marian Toma, Ileana Dumitrescu și Ileana și Darius Filip. Evenimentul a fost organizat de dirijorul Ilie Hău și a adus bucurie în sufletele oamenilor.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019