Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucuria Crăciunului, la Slatina
27.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 237

„Bucuria Crăciunului“, un concert care a devenit deja tradiție la Slatina, a avut loc și anul acesta, în sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu“. Publicul a ascultat cele mai frumoase cântece de Crăciun, dar și melodii patriotice, interpretate de tineri talentați, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.


O seară magică înainte de Crăciun, cu public numeros și intrarea liberă. Aceasta a fost atmosfera la concertul „Bucuria Crăciunului“, eveniment ajuns deja la a XI-a ediție. Tineri talentați, dar și membrii formației Lyra au interpretat, duminică, cele mai frumoase cântece de sărbători.
Alături de Lyra Band au mai cântat Marian Toma, Ileana Dumitrescu și Ileana și Darius Filip. Evenimentul a fost organizat de dirijorul Ilie Hău și a adus bucurie în sufletele oamenilor.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019