Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lyra aduce Bucuria Crăciunului la Slatina
21.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 174

Formația Lyra aduce și anul acesta „Bucuria Crăciunului” la Slatina. Cântecele magice ale suflătorilor celebrei formații vor răsuna duminică, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu.


Spectacolul începe la ora 18.00, iar intrarea este liberă. Concertul de Crăciun pus la punct până la cele mai mici detalii de dirijorul Ilie Hău a devenit tradiția în Slatina, anul acesta fiind organizată a XI-a ediție. Sala de muzică Marian Toma, Ileana Dumitrescu, Ileana și Darius Filip vor cânta duminică alături de Lyra Band. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019