Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: O seară magică alături de Madrigal
17.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 146

Moment liric de excepție la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Celebrul Cor Madrigal-Marin Constantin a susținut pentru slătineni un concert extraordinar de Crăciun. Magia sărbătorilor de iarnă a fost adusă prin programul specific ales, cuprinzând atât piese autohtone, cât și din repertoriul internațional.


Un spectacol unic și o atmosferă specială creată de vocile impresionante ale unuia dintre cele mai apreciate și cunoscute coruri din România, Madrigal, a ajuns și la Slatina. Publicul prezent a avut posibilitatea de a asculta cele mai frumoase cântece specifice sărbătorii Nașterii Domnului.

Cezar Verlan, dirijorul celebrului cor, oltean și el, a mărturisit că s-a simțit foarte bine pe scenă în fața publicului slătinean.

O seară de vis, au spus spectatorii prezenți la acest concert.

În deschiderea și la finalul concertului organizat de Consiliul Județean Olt au participat și corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi.

 

madrigal slatina concert craciun
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019