Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: O seară magică alături de Madrigal
17.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

Moment liric de excepție la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Celebrul Cor Madrigal-Marin Constantin a susținut pentru slătineni un concert extraordinar de Crăciun. Magia sărbătorilor de iarnă a fost adusă prin programul specific ales, cuprinzând atât piese autohtone, cât și din repertoriul internațional.


Un spectacol unic și o atmosferă specială creată de vocile impresionante ale unuia dintre cele mai apreciate și cunoscute coruri din România, Madrigal, a ajuns și la Slatina. Publicul prezent a avut posibilitatea de a asculta cele mai frumoase cântece specifice sărbătorii Nașterii Domnului.

Cezar Verlan, dirijorul celebrului cor, oltean și el, a mărturisit că s-a simțit foarte bine pe scenă în fața publicului slătinean.

O seară de vis, au spus spectatorii prezenți la acest concert.

În deschiderea și la finalul concertului organizat de Consiliul Județean Olt au participat și corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi.

 

madrigal slatina concert craciun
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019