Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Titanic Vals“, un spectacol apreciat de slătineni
07.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 246

Trupa de actori locali „Proart Slatina 2010”a făcut spectacol, aseară, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, cu piesa de teatru „Titanic Vals“. Timp de două ore și jumătate, spectatorii au trăit emoții puternice, au râs și au aplaudat la scenetele care au prezentat viața de familie cu „soacre, neveste și prefecturi“. La final, slătinenii i-au felicitat pe actori și au spus că așteaptă și alte piese de teatru.


Sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina s-a umplut, aseară, la piesa de teatru „Titanic Vals“. Slătineni de toate vârstele au urmărit un adevărat spectacol, o piesă clasică și de actualitate. O soţie cu dorinţe de parvenire, o fată din prima căsătorie şi trei copii din actuala căsnicie, destul de răsfăţaţi, formează o familie modestă, dar cu multe probleme pe cap.
O piesă cu personaje pline de savoare, pusă în scenă de regizorul Nicu Popa, la care actorii lucrează de luni bune.
La final, slătinenii au aplaudat în picioare și i-au felicitat pe actori pentru piesa aleasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019