Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Titanic Vals“, un spectacol apreciat de slătineni
07.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 226

Trupa de actori locali „Proart Slatina 2010”a făcut spectacol, aseară, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, cu piesa de teatru „Titanic Vals“. Timp de două ore și jumătate, spectatorii au trăit emoții puternice, au râs și au aplaudat la scenetele care au prezentat viața de familie cu „soacre, neveste și prefecturi“. La final, slătinenii i-au felicitat pe actori și au spus că așteaptă și alte piese de teatru.


Sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina s-a umplut, aseară, la piesa de teatru „Titanic Vals“. Slătineni de toate vârstele au urmărit un adevărat spectacol, o piesă clasică și de actualitate. O soţie cu dorinţe de parvenire, o fată din prima căsătorie şi trei copii din actuala căsnicie, destul de răsfăţaţi, formează o familie modestă, dar cu multe probleme pe cap.
O piesă cu personaje pline de savoare, pusă în scenă de regizorul Nicu Popa, la care actorii lucrează de luni bune.
La final, slătinenii au aplaudat în picioare și i-au felicitat pe actori pentru piesa aleasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019