Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premieră teatrală la Slatina
03.12.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 269

O nouă premieră teatrală a avut loc săptămâna trecută la Slatina. Cu o piesă de comedie, pusă în scenă de regizorul Gelu Nicolae, o trupă de artiști locali a făcut sala întreagă să râdă în hohote, la Centrul Cultural Eugen Ionescu.


Asociația Socio-Culturală pentru Dezvoltare și Educație i-a invitat pe iubitorii de teatru la premiera spectacolului “Nimic nu-mi scapă”. ” O comedie savuroasă, adaptată și regizată de Gelu Nicolae după piesa „Încurcă lume” de Adolf de Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul. Publicul slătinean a fost încântat de prestația actorilor, unii dintre ei cunoscuți, alții aflați la debutul lor pe scenă.
Spectacolul face parte din proiectul „Slatina - cultură, teatru, artă”, finanțat de Primăria Municipiului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019